Minner

AlbumUtgitt

Rune Rudberg Band «Minner»

“MINNER” er det tredje studioalbumet med RUNE RUDBERG BAND, og inneholder 3 originale Rune Rudberg komposisjoner.

  i tillegg til låter skrevet av Ole Evenrud, Lars Erik Blokhus, Geir Rønning, Tore Andersen med flere.

Som en av Norges desidert beste countryvokalister har det vært en fryd å sende Rune ut i et enda mer Eagles-basert landskap samtidig som vi bevisst har bevart mye av soundet som kjennetegner Rune Rudberg og bandet hans. Det musikalske uttrykket beveger seg fra sorgtunge melodier til dansbare rytmer, alltid med teksten i førersetet. Dette albumet er helt klart et av Runes sterkeste. Og selvsagt er fjorårets MGP bidrag “Run Run Runaway” med som bonusspor!
 
Albumet har tekster både på engelsk og norsk, noe Rune Rudberg føler er naturlig for ham, ettersom han gjennom de nevnte 30 årene alltid har turnert med flerspråklige sanger.

“MINNER” er produsert av Rudberg selv og Marius Stegegjerde-Kristiansen – og gutta i bandet pluss gjestemusikere har spilt alle instrumentene. Med andre ord – her er alt organisk og ikke programmert.
Fredag 27. April slipper Rune Rudberg og bandet albumet mange har ventet på.. Det har tatt lang tid, for å få det perfekt. Gode tekster hvor folk flest kan kjenne seg igjen, og ikke minst en ny måte å bli kjent med Rudberg på.

Det er i år 30 år siden Rune Rudberg ga ut sitt første album “Ut mot Havet”. I 2013 ble Rune Rudberg Band dannet og nådde 1 plass på VG lista med albumet «Tro» Og i 2018 er han og bandet hans på full fart fremover og oppover på listene igjen!

 1. Minner(Rune Rudberg & Bjørn Terje Bråthen)
 2. Vill Indianer(Lars Erik Blokkhus & Ole Evenrud)
 3. Det Var For Seint Å Snu(Geir Arne Hansen)
 4. Til Jeg Kan Reise Meg Igjen(Rodney Crowell & Thor Martinsen)
 5. Fine Du(Rune Rudberg)
 6. To Små Hender(Geir Rønning)
 7. Snart Vil Mørket Slippe Taket(Tore Andersen)
 8. Stop Telling Those Lies(Rune Rudberg)
 9. Fineste Jenta I Klassen(Nick Borgen)
 10. I Will Forever Love You(Rune Rudberg)
 11. Du Veit At Jeg Var Rock`n Roll(Marius Stegegjerde-Kristiansen)
 12. Run Run Away (Bonus Track)(Mats Larsson & Åsa Karlsstrøm)